• Макісу (коврик) для суші

    Ціна 120.00

    Макісу (яп. 巻き簾) romaji maki sudare — килимок з бамбуку та бавовняних ниток, що застосовується для приготуванні їжі в японській кухні. Найчастіше макісу використовується для приготування суші-ролів (яп. 巻き寿司) romaji maki sushi, а також омлетів та страв що потребують видалення надлишків вологи

    Зазвичай, розміри макісу 25 х 25 см, хоча можуть бути й інші. Також існує два види, одні з тонкими бамбуковими прутиками, а інші з товстими. Експерти вважають, товстий килимок більш універсальним, в той час як тонкий килимок розроблений спеціально для макісусі.

    Після використання, макісу ретельно сушать, щоб уникнути бактерій і грибків. Це особливо необхідно для виробництва урамакі (裏巻 ura maki), такого виду макі сусі, у якому рис на зовнішній стороні ролу.

  • лосось х/к

    Ціна 60.00

  • Лосось с/с, філе

    Ціна 93.00

    Лосось (Salmo) — рід хижих риб родини Лососевих (Salmonidae). До цієї родини також належить форель — група видів з різних родів лососевих, зокрема, з роду Salmo. Лосось живе в північних водах океанів, нереститься восени на мілководді гірських рік при температурі до 6 °C.  Дорослий лосось може досягати довжини півтора метра та важити більше 30 кілограмів. М'ясо лосося червоного кольору, вважається делікатесом. Для промислових потреб лосося вирощують на рибних господарствах, фермах.